Politica magazinului 

Inainte de plasarea unei comenzi va rugam sa cititi cu atentie Politica Magazinului.

Prin plasarea unei comenzi in magazinul  Nikolla Acesorii, va dati acceptul asupra conditiilor mentionate mai jos.

Site-ul Nikolla Accesorii apartine AC TEMPUS NET SRL,Inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de ordine J22/1371/2014 CUI: 33538902.

Securitatea datelor personale

Informatiile din formularul de inregistrare vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, newsletterul periodic etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Parola dumneavoastra este secreta, stocata in baza de date al sitului si este imposibil ca noi sau ca oricine altcineva sa o afle.

Returnarea produselor

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii. Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati la adresa de email info@nikolla.ro,com si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse.
In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii.
Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client.
Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta.
Conform legislatiei mentionate, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.

Imagini si descrieri

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele pot diferi in orice fel fata de imaginea afisata pe site.
Depunem tot efortul pentru ca pozele produselor sa fie cat mai aproape de realitate dar din cauza unor factori ce nu depind de noi (setari monitoare,luminozitate etc) acest lucru nu este intotdeauna posibil.
Pozele de produs sunt proprietatea nikolla.ro. Este interzisa folosirea lor in alte scopuri decat aceea de informare pe site-ul nostru.


Site-ul Nikolla Accesorii nu isi asuma raspunderea pentru eventuale greseli de tiparire si afisare. Incercam sa remediem in cel mai scurt timp posibil eventualele greseli.

- Produsele au dimensiuni aproximative si pozele sunt informative. Deoarece unele obiecte sunt lucrate manual (ex.margele fimo si murano) pot varia usor in dimensiuni si aspect.
- Culorile pot diferi usor, datorita setarilor monitorului dvs, sau a aparatului foto ce nu tot timpul cuprinde nuanta exacta. Ne dam toata silinta sa obtinem culoarea produselor cat mai aproape de cea adevarata si atunci cand aparatul foto nu prinde nuanta exacta editam fiecare produs pentru a fi cat mai aproape de cel real.
- Margelele din sidef si Pietrele Semipretioase pot prezenta defecte naturale (cum ar fi variatie mica la grosime,dimensiuni sau nuante).
- Produsele noastre metalice au ca materiale de baza aliaje sau cupru , deci se pot oxida, la fel ca si cele placate .Pot  fi spalate si/ sau sterse cu un servetel special 
- Perlele de Sticla pot avea mici urme, lipsa de vopsea.
- Orice produs poate sa varieze usor  in dimensiuni (de ordinul zecimilor de mm)

- Preturile afisate sunt preturi finale. Nu exista alte taxe suplimentare decat cele de transport.

Site-ul www.nikolla.ro nefiind un magazin fizic nu ofera nici un fel de garantie directa sau indirecta ca serviciul oferit va fi in totalitate potrivit cerintelor dvs.

Site-ul www.nikolla.ro functioneaza conform prevederilor legale in vigoare.